מתכון: עוגת ביסקוויטים עם קרם
מצרכים ואופן הכנה
המתכון מתאים לחצי מעוגה כזו.
מי שרוצה גודל כזה יש להכפיל כמויות
הכי פשוט:
את הביסקוויטים טבלתי בחלב וניל עם מחית קפה…למי שאין מחית קפה אפשר עם נס קפה כהה.
לקרם: (תלוי במספר השכבות וגודל העוגה)
להקציף:
3 שמנת מתוקה
כוס חלב וניל
3 פודינג וניל
אחרי דקה להוסיף 3 מעדן יולו לבן
להקציף לקרם רך ולא קשה.
שאלות ותשובות
שאלה: מה פיזרת למעלה, פתיבר?
תשובה: פירורי שוקולד לבן
שאלה: כמה שכבות זה אמור לצאת?
תשובה: הכמות שרשמתי מספיקה לכחצי עוגה כמו שעשיתי…
שאלה: מה זה מחית קפה? מאיפה להשיג?
תשובה: את המחית קניתי בזעפרן בראשל"צ ממליצה מאוד אני משתמשת בה המון!
שאלה: 3 חבילות פודינג וניל?
תשובה: כן
שאלה: מה זה הדיוק הזה, במה השתמשת?
תשובה: השתמשתי ברינג.
- מתכון: עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית
- מתכון: עוגת שמרים פרג
- מתכון: עוגת בוטיק לשבת ב 6 דקות!
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!