עוף מטוגן בסגנון הסלבק – עצרו הכל ותתכוננו למתכון העוף הכי טעים והכי גאוני ומרשים שתראו! מניפת תפוחי אדמה מכירים? אז בבקשה אותו דבר, אבל מעוף מטוגן, קריספי ומשגע. חובה להכין!
מתכון באדיבות: Twisted – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: עוף מטוגן בסגנון הסלבק
מצרכים
5 חזה עוף בגודל בינוני
2 כוסות קמח, לסנן
3 ביצים, לטרוף
2 כוסות פירורי לחם
שמן לטיגון
אופן הכנה
- בסיר טיגון, לחמם את השמן ל 160 מעלות.
- לקחת כל חזה עוף, לחתוך קווים לאורך החזה במרחק 1/2 ס"מ אחד מהשני, בדיוק כמו בסרטון.
- נטבול את החזה בקמח, ואז לטבול בביצה, ואז בפירורי הלחם.
- ניקח כל חתיכה במלקחיים ונטבול בשמן, לא לשחרר את המלקחיים, מטגנים קצת ממשיכים להחזיק את החתיכה עם המלקחיים ומטגנים קצת עד ששומרת על הצורה, ואז אפשר לשחרר ומטגנים למשך כ 4 דקות עד שמקבלת צבע חום ויפה. בדיוק כמו שניצל.
- להגיש חם עם סלט בצד, תענוג!
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: שניצל תירס מעלף
- מתכון: סלמון בתנור עם עשבי תיבול
- מתכון: כרובית אפויה עם רוטב צ'ילי
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!