[wp_ad_camp_1]
גלידה ביתית מנגו –
מהיום, גלידה מכינים בבית!
מתכון בלי מכונות ובקלי קלות, כך תוכלו להכין כל גלידה בטעמים שאפילו לא קיימים בחנויות.
תודה ענקית ל ליאת חתוכה על המתכון
[wp_ad_camp_4]
מצרכים -גלידה ביתית מנגו –
750 מיל' שמנת חלבית או צמחית
1 מיכל חלב מרוכז [394 גרם]
תמצית בטעם מנגו של מלכת הג'לי
קורט אבקת צבע מאכל כתום של מלכת הג'לי [לא חובה]
מנגו קטן
[wp_ad_camp_3]
אופן הכנה – גלידה ביתית מנגו –
- להקציף את השמנת במיקסר עם תמצית הטעם למרקם תפוח ויציב. .
- להוסיף בתנועות קיפול את מיכל החלב המרוכז. .
- לקלף ולחתוך את תוכן המנגו.
- לפזר ולהוסיף את המנגו הקצוץ בתוך המסה ולקשט מעל. .
- להקפיא 7-8 שעות. .
מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה .. 🙂
#שאלות ותשובות
שאלה:איפה קונים תמצית מנגו?
תשובה: אפשר להזמין מבעלת המתכון. בקישור פה
שאלה:איך מכינים פרווה?
תשובה: אפשר להחליף ולעשות עם קרם קוקוס במקום
שאלה: בלי תמצית טעם וצבע איך יוצא?
תשובה: בלי התמצית זה טעם של קצפת…ללא ספק תמציות הטעם משדרגות פלאים…גם בטעם וגם בריח
שאלה: זה החלב המרוכז לגלידה? חבילה כזו קטנה על 750 מל שמנת מתוקה מוקצפת? זה רק 397 גרם…
תשובה: בדיוק – הנה תמונה למטה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!
אנשים מחפשים גם :
גלידה ביתית פרווה
גלידה ביתית קרין גורן
גלידה ביתית אהרוני
גלידה ביתית ללא מכונה קרין גורן
גלידה ביתית ללא ביצים
גלידה ביתית בריאה
גלידה ביתית מבננות
גלידה ביתית וניל