פאי אלפחורס לפסח של צליל אוחנה עדינה ,עשירה ומה שבטוח קלה להכנה.
בא לכם להכין לא בפסח? פשוט להשתמש בקמח רגיל. קלי קלות!

קרדיט ענק על המתכון המטורף לצליל אוחנה.

פאי אלפחורס - צליל אוחנה

מצרכים – עוגת אלפחורס לפסח

200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר.
2 ביצים
1/2 כוס אבקת סוכר ( אפשר פחות)
1 3/4 כוסות קורנלפלור.
1 1/3 כוסות קמח תפוח אדמה. 
1 שקית אבקת אפייה.
1 שקית סוכר וניל.
כפית תמצית וניל.גביע ריבת חלב (השתמשתי בריבת חלב של קומידה).
קוקוס ( אפשר אחרי שמורחים את ריבת החלב)
לקרם:
500 מ"ל שמנת מתוקה.
1/3 כוס חלב
איסטנט פוגינג ריבת חלב.
 
פאי אלפחורס - צליל אוחנה 6

אופן הכנה –עוגת אלפחורס לפסח
תחתית:
מחממים תנור ל-160 מעלות.
מכניסים את כל המרכיבים למקסר עם וו גיטרה ומערבבים עד לקבלת בצק משי למגע ( אפשר גם ללוש ביד) הכנתי לי מראש בצלחות נפרדות את הקורנפלור וקמח תפוח אדמה ולאט לאט הוספתי. לא הוספתי בבת אחת. אם הבצק דביק מידי אפשר להוסיף קמח תפוח אדמה.
מפזרים קמח תפוח אדמה על תבנית הפאי.
מרדדים את הבצק על נייר אפייה ( הנחתי גם מעל נייר אפייה- כדי שהבצק לא ידבק למערוך)
מניחים את הבצק על התבנית ומהדקים.
מהבצק שנשאר אפשר להכין עוגיות אלפחורס קטנות לקישוט העוגה או אפילו סתם לנשנוש?
שימו ❤– הקפידו לרדד את הבצק בעובי של 2-3 ס"מ. הבצק עדין ועלול להתפרק.
אופים במדף השלישי מלמעלה בתנור בערך 10-12 דקות. רצוי להציץ מעדי פעם. הבסיס צריך להיות זהוב.
לקרם ריבת חלב:
במקסר מקציפים את כל החומרים על לקבלת קרם יציב וטעים?.
בתיאבון 🙂
מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה .. 🙂

 
פאי אלפחורס - צליל אוחנה 2
 
 
 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!
אנשים מחפשים גם :
עוגת אלפחורס קלה להכנה
עוגיו נט אלפחורס
עוגת גבינה אלפחורס
פאי ריבת חלב
עוגת אלפחורס פיית העוגיות
טארט אלפחורס פיית העוגיות
עוגת אלפחורס עוגיו נט
פאי גבינה וריבת חלב
 
[wp_ad_camp_1]
 
המתכון מוצג כאן כקובץ PDF בתוך החלון – יש באפשרותכם להוריד את המתכון דרך האפשריות בחלון ולצפות בו באופן נוח או להדפיס אותו.
קובץ PDF – עוגת פאי אלפחורס לפסח
 [wp_ad_camp_3]

[wp_ad_camp_2]
 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *