מדליקים תנור מראש ל-180 מעלות.
בקערה שמים את ה-2 ביצים עם הסוכר וסוכר וניל ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
אחרי זאת מוסיפים 4 כפות קקאו עם 2 כוסות קמח מנופה, ו-2 כוסות מים פושרים, ומערבבים עד שאין גושים.
שופכים את הכל לתבנית משומנת, ואז דופקים מעט ומכניסים לתנור למשך בערך 40 דקות. בודקים עם קיסם אם מוכנה.
איך שמוציאים את העוגה עוטפים אותה טוב עם ניילון נצמד ומשאירים בערך 3 או 4 שעות עד שזה קר. כמה שיותר יותר טוב.
ממיסים במיקרו 200 גרם שוקולד מריר עם שמנת מתוקה ועושים חורים בעוגה ואז שופכים את הגנאש על העוגה.