Go Back
דונאטס אוראו

דונאטס אוראו בציפוי מושחת

חווית טעמים מענגת ומהממת
עדיין אין דירוגים
באדיבות: ענבל בן ברוך - ענבלוגה

ציוד

מכשיר להכנת דונאטס

המצרכים

  • 1 ביצה
  • כוס קקאו
  • 1 כף תמצית וניל
  • כוס סוכר חום
  • ¾ כוס אבקת סוכר
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • ¾ כוס קמח
  • ½ כפית מלח
  • ¼ כוס שמן

לציפוי:

  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 3 עוגיות אוראו

אופן ההכנה

  • בקערה נשים את הביצים עם הסוכר חום, אבקת סוכר, קקאו ותמצית וניל, ונערבב היטב.
  • מוסיפים את השמן ונערבב ואז את הקמל, אבקת אפייה, מלח ומערבבים היטב.
  • נחמם מכשיר להכנת דונאטס, משמנים טיפה את השקעים ושופכים את הבלילה פנימה. נסגור ונאפה למשך 2-3 דקות עד שקיסם הננעץ בדונאטס יוצא יבש. להיזהר מאפייה יתר.
  • נניח על גבי מגש גדול ונקרר לחלוטין.
  • להכנת הציפוי - נשים את העוגיות בשקית סנדוויץ קטנה, ונשבור בעזרת פטיש עץ עד לפירורים דקים.
  • נמיס את השוקולד הלבן על בן מארי או במיקרו.
  • ניקח דונאטס וטובלים את הצד העליון בשוקולד הלבן. אחרי זאת מפזרים מעל את פירורי עוגיות האוראו.
  • מניחים על גבי מגש גדול עד להתייצבות השוקולד הלבן על הדונאטס.
  • אפשר לשמור במקרר ולחמם 10 שניות במיקרו לפני הגשה, או לשמור בטמפ' עד 3 ימים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.