בקערה נשים את הביצים עם הסוכר חום, אבקת סוכר, קקאו ותמצית וניל, ונערבב היטב.
מוסיפים את השמן ונערבב ואז את הקמל, אבקת אפייה, מלח ומערבבים היטב.
נחמם מכשיר להכנת דונאטס, משמנים טיפה את השקעים ושופכים את הבלילה פנימה. נסגור ונאפה למשך 2-3 דקות עד שקיסם הננעץ בדונאטס יוצא יבש. להיזהר מאפייה יתר.
נניח על גבי מגש גדול ונקרר לחלוטין.
להכנת הציפוי - נשים את העוגיות בשקית סנדוויץ קטנה, ונשבור בעזרת פטיש עץ עד לפירורים דקים.
נמיס את השוקולד הלבן על בן מארי או במיקרו.
ניקח דונאטס וטובלים את הצד העליון בשוקולד הלבן. אחרי זאת מפזרים מעל את פירורי עוגיות האוראו.
מניחים על גבי מגש גדול עד להתייצבות השוקולד הלבן על הדונאטס.
אפשר לשמור במקרר ולחמם 10 שניות במיקרו לפני הגשה, או לשמור בטמפ' עד 3 ימים.