Go Back
עוגת גבינה

עוגת גבינה אפויה גבוהה ומרשימה

חווית טעמים עשירה ומענגת
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
באדיבות: סמדר חי

ציוד

תבנית 26 / 24

המצרכים

  • 6 יחידות ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 750 גרם גבינה לבנה
  • 1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
  • 4 כפות קורנפלור
  • 4 כפות אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה

  • מקציפים את החלבונים ובהדרגה את הסוכר, ממשיכים להקציף עד שמקבלים קצף יציב אך לא חזק מדי.
  • בקערה שנייה מערבבים את שאר החומרים (כולל החלמונים) ומאחדים את הקצף עם תערובת הגבינות בעדינות ב-3 חלקים. נזהרים לא לשבור את הקצף.
  • מעבירים לתבנית משומנת היטב. שמים בתחתית התנור תבנית עם מים, ומניחים את העוגה על רשת מעל.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 15 דקות בערך, ולאחר מכן מנמיכים ל-160 מעלות וממשיכים לאפות עוד שעה.
  • לא פותחים את התנור לפחות שעה אחרי שהעוגה מוכנה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.