מכינים בצק פריך - בוו גיטרה מעבדים יחד חמאה וסוכר. לאחר מכן מוסיפים ביצה ובסוף קמח ומעבדים רק עד שנוצר בצק. עוטפים בניילון ומקררים שעה. במקרר.
מוציאים ומרדדים ומרפדים תבנית פאי נמוכה (מרפדים גם את השוליים).
ממיסים יחד במיקרו את השוקולד מריר, שמנת מתוקה, וממרח שוקולד.
במטרפה טורפים את ה-2 ביצים עם תערובת השוקולד וחצי סוכר. לערבב יחד ולא להקציף!
לצקת על הבצק ואז להכניס לנתור ולאפות ב-180 מעלות למשך 25 דקות. זה יוצא רוטט ממש ומתקרר. אבל נשאר רך כזה.