מפשירים דפי פילו לילה במקרר.
מטגנים בצל עד להזהבה ואז מוסיפים ומערבבים את הבשר, ועם המזלג פותחים אותו עד שישנה צבע.
במחבת אחרת מטגנים בצל ומוסיפים פטריות ותיבול, ואז מערבבים עם הבשר עד שהוא עשוי היטב.
פורסים עלה ומרססים בשמן, ומעליו פורסים עוד עלה ומשמנים גם אותו.
חוצים את עלים לחצי שיצאו שתי "סוכריות". מניחים כף או שתיים מהבשר ומגלגלים שני גלגולים ומהדקים עם האצבעות וחותכים קצוות.
מורחים בביצה ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד להזהבה.
ניתן לזגג עם סילאן לפני ההגשה ולפזר מעט אגוזים. או להגיש עם רוטב פטריות.