Go Back
עוגת פרג קוקוס הכי מושלמת שיש

עוגת פרג קוקוס הכי מושלמת שיש

רכות ועסיסיות מטריפה עם מרקם חלומי
ציון 4.34 על ידי 59 דירוגים
באדיבות: סיגלית עמגר

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית
תבנית 24

המצרכים

  • 3 ביצים בטמפ' חדר
  • 1 כוס סוכר
  • 1 גביע שמנת חמוצה (200 גרם / כוס מיץ תפוזים)
  • ¾ כוס שמן
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 כוס פרג טחון
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 כוס קמח
  • 1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

  • נקציף את הביצים עם מיקסר על מהירות הגבוהה ביותר במשך כדקה אחת. נוסיף סוכר בהדרגה ונמשיך להקציף על מהירות גבוהה לעוד כ-5 דקות, עד שמקבלים תערובת לקצף תפוח ובהיר.
  • ננמיך מהירות לאיטי ונוסיף שמן בהדרגה.
  • נוסיף את השמנת ונמשיך להקציף ואז נוסיף את יתרת החומרים ונערבב קלות עד לאיחוד החומרים (לא לערבב יותר מדי שלא תפגע אווריריות העוגה).
  • נשמן תבנית 24 ונעביר את הבלילה לתבנית.
  • נכניס לאפייה בתנור שחומם על 160 מעלות עד שהעוגה מתייצבת. (כחצי שעה עד ארבעים דקות.)

הערות וטיפים

אלרגים? לא מתחברים לטעם? 
אפשר להחליף את הקוקוס במתכון בשקדים טחונים!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.