נקציף את הביצים עם מיקסר על מהירות הגבוהה ביותר במשך כדקה אחת. נוסיף סוכר בהדרגה ונמשיך להקציף על מהירות גבוהה לעוד כ-5 דקות, עד שמקבלים תערובת לקצף תפוח ובהיר.
ננמיך מהירות לאיטי ונוסיף שמן בהדרגה.
נוסיף את השמנת ונמשיך להקציף ואז נוסיף את יתרת החומרים ונערבב קלות עד לאיחוד החומרים (לא לערבב יותר מדי שלא תפגע אווריריות העוגה).
נשמן תבנית 24 ונעביר את הבלילה לתבנית.
נכניס לאפייה בתנור שחומם על 160 מעלות עד שהעוגה מתייצבת. (כחצי שעה עד ארבעים דקות.)
הערות וטיפים
אלרגים? לא מתחברים לטעם? אפשר להחליף את הקוקוס במתכון בשקדים טחונים!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.