נלוש את כל המרכיבים לבצק יחד למשך 2 דקות, ואז מוסיפים ¾ כוס מים פושרים, וללוש שוב ל-10 דקות. אם הבצק יוצא יבש מדי, מוסיפים 4 כפות מים.
מכניסים את הבצק למקרר למשך 4 שעות.
נעבור למילוי ונערבב את כל המרכיבים ביחד.
לאחר 4 שעות במקרר, מוציאים את הבצק ומרדדים, ואז ממלאים בגבינה ונותנים מנוחה למשך חצי שעה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד הזהבה, בערך 20 דקות.
להכנת הצורה של חצי עיגול -(סרטון שימושי למטה) לוקחים חתיכה ומרדדים לעיגול, ואז לוקחים סכין וחותכים מהחצי של העיגול ללמטה פסים. מוסיפים את הגבינה בחצי העיגול שלמעלה עם כף, ומקפלים את הבצק מלמעלה ולמטה ואז עושים חצי עיגול.
הערות וטיפים
זה לא אותו המתכון, אך ללמוד איך להכין את הצורה ניתן להיעזר בסרטון הבא (החל מהדקה הרביעית):
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.