בקערת המיקסר נניח את הקמח, שמרים, סוכר, חלב ומים. ללוש במהירות בינונית כ-2 דקות.
לאחר מכן נוסיף מלח ושמן וללוש עוד 7 דקות רצופות. מתקבל בצק מעט דביק וזה בסדר.
ליצור כדור ונעביר לקערה משומנת. נכסה ונתפיח שעה.
ליצור כדורים במשקל של 100 גרם כ׳א ( 9 יח), נכסה ונתפיח 20 דקות נוספות.
נחמם תנור ל-200 מעלות, נרפד תבנית בנייר אפיה.
נפתח כל כדור עם מעט חמאה לעיגול דק. נניח מוצרלה (בנדיבות) ובולגרית.
נסגור לצורת אגרול כמו בסרטון. אחרי שנסיים את כולם נמעך מעט אל המאפים ונטבול בסילאן ולאחר מכן בשומשום.
נאפה עד הזהבה עמוקה.