נקציף את הביצים שלמות עד לקצף אוורירי ואז נוסיף בהדרגה את הסוכר והסוכר וניל
בקערה נערבב את כל המצרכים היבשים - קמח, אבקת אפיה, ושוקולית, ואז נוסיף חצי מהכמות לביצים ונמשיך להקציף במהירות נמוכה
נוסיף חצי מכמות השמן ושוב מה שנותר מהיבשים ונסיים עם השמן
נקציף עוד כמה שניות לקבלת בלילה אחידה. הבלילה יוצאת ממש אוורירית
נעביר לתבנית משומנת (מלבנית חד פעמי בגודל בינוני) ונכניס לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ונאפה בטורבט (או אפייה רגילה עליון תחתון) למשך 30-40 דקות או עד שקיסם שנועצים בעוגה יוצא יבש.
איך שהעוגה יוצאת מהתנור שופכים עליה את המים החמים עם הנס קפה באופן שווה
מכינים את הגנאש - נמיס על אש נמוכה את השמנת עם השוקולד
נעשה בעוגה חורים עם שיפוד על מנת שהשוקולד יחלחל פנימה ואז פשוט נשפוך את השוקולד על העוגה
נשמור בקירור
לפני הההגשה מומלץ לחמם במיקרוגל לחצי דקה את החתיכה שרוצים להגיש.