Go Back
עוף

תבשיל עוף עם שומר בקלי קלות

במרקם רך בטירוף ונימוח בפה
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: שרה בן ניסן

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה

המצרכים

  • כמה חתיכות עוף
  • 4 יחידות שומר חתוכים לרבעים
  • בצלי שאלוט או בצל לבן רגיל לחתוך לרבעים
  • כמה עלי כרפס
  • 4-5 שיני שום שלמות
  • מרק עוף
  • כרכום
  • פלפל שחור
  • ¼ כוס שמן קנולה

אופן ההכנה

  • בסיר שמים את השומר, עלי כרפס, ובצלים שאלוט או רגילים חתוכים.
  • מעל מתבלים במרק עוף, כורכום, ופלפל שחור, ולבסוף מוסיפים את השמן, ומערבבים הכל יחד היטב. דואגים שהשמן יעטוף את כל הירקות.
  • שמים לבישול על אש בינונית, וכשזה מגיע לרתיחה, מנמיכים לאש הכי נמוכה, ומשאירים כשעה.
  • כשנועצים מזלג בירקות ובעוף וזה רך אז זה מוכן.

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:

 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.