נערבב יחד את כל החומרים במיקסר עם וו הגיטרה עד שמקבלים בצק, לא לעבד יותר מדי את הבצק.
נעביר לניילון נצמד ונגלגל ל"נקניק" ואז נעביר למקפיא למשך חצי שעה בערך, עד שהבצק קפא.
נוציא ונפרוס עם סכין חדה לפרוסות בעובי של חצי סנטימטר. כמובן אפשר גם לגלגל לכדורים קטנים עובדים לפי השיטה שאוהבים.
נסדר על תבנית מרופדת ונאפה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 10 דקות.
אפשר לפזר מעל מעט סוכר לבן או תערובת של סוכר וקינמון לפני האפייה.