Go Back
עוגת קרמבו

עוגת קרמבו מענגת

עם חווית טעמים רחבה וממכרת
עדיין אין דירוגים
באדיבות: חופית אלמקייס

ציוד

תבנית חד פעמית בינונית

המצרכים

לתחתית העוגה:

  • 4 ביצים
  • ½ כוס שמן
  • ½ כוס חלב
  • ¾ כוס סוכר
  • ½ כוס שוקולית
  • ½ כוס קקאו
  • 1 כוס קמח תופח

למלית:

  • 2 שמנת מתוקה
  • 2 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב
  • 1 גביע גבינה לבנה 5% (250 גרם)
  • גבינת שמנת נפוליאון בטעם טבעי (250 גרם)

לגנאש:

  • 1 שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 1 כפית דבש

אופן ההכנה

  • מערבבים את המרכיבים לתחתית יחד, יוצקים לתבנית ומכניסים לאפייה בחום 170 מעלות למשך 20 דקות בערך.
  • כשהעוגה יוצאת מהתנור, שופכים עליה כוס נס קפה-העשוי רק ממים וכפית נס קפה - ללא חלב.
  • בינתיים שהיא מתקררת מעט, מקציפים את ה-2 שמנת מתוקה עם 2 אינסטנט פודינג וניל וכוס חלב, לקבלת קצפת יציבה.
  • מוסיפים בתנועות קיפול גביע גבינה וגביע גבינת שמנת נפוליאון, ואז מורחים על העוגה.
  • מכינים את הגנאש על ידי המסת השמנת מתוקה עם השוקולד מריר וכפית דבש, ואז לצקת על העוגה
  • מכניסים למקפיא להתייצבות או למקרר ללילה שלם
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.