מערבבים את המרכיבים לתחתית יחד, יוצקים לתבנית ומכניסים לאפייה בחום 170 מעלות למשך 20 דקות בערך.
כשהעוגה יוצאת מהתנור, שופכים עליה כוס נס קפה-העשוי רק ממים וכפית נס קפה - ללא חלב.
בינתיים שהיא מתקררת מעט, מקציפים את ה-2 שמנת מתוקה עם 2 אינסטנט פודינג וניל וכוס חלב, לקבלת קצפת יציבה.
מוסיפים בתנועות קיפול גביע גבינה וגביע גבינת שמנת נפוליאון, ואז מורחים על העוגה.
מכינים את הגנאש על ידי המסת השמנת מתוקה עם השוקולד מריר וכפית דבש, ואז לצקת על העוגה
מכניסים למקפיא להתייצבות או למקרר ללילה שלם