Go Back
עוגת קרם ברולה

עוגת קרם ברולה קינדר קלה

עשירה, חגיגית, וקלה להכנה
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: Bake with Shiran

ציוד

תבנית פאי 20 / 22

המצרכים

לתחתית:

  • 250 גרם ביסקוויטים (שרוול)
  • 200 גרם חמאה מומסת

לקרם ברולה:

  • 500 מ״ל שמנת מתוקה
  • ½ כוס סוכר
  • 1 כפית מחית/תמצית וניל
  • 5 חלמונים
  • קורט מלח
  • אצבעות קינדר (לא חובה)

אופן ההכנה

  • לפני שמתחילים, מחממים תנור ל-150 מעלות ושמים קערת מים רותחים בתחתית התנור.
  • להכנת התחתית - טוחנים את הביסקוויטים לאבקה, ומוסיפים חמאה מומסת ומערבבים לאיחוד.
  • מעבירים לתבנית פאי ומהדקים היטב (כמו בסרטון)
  • להכניס למקפיא ל-10 דקות ובינתיים מכינים את קרם הברולה.
  • להכנת הקרם - בסיר קטן מביאים לרתיחה שמנת, סוכר, וניל ומלח. מערבבים את החלמונים ומוסיפים את תערובת השמנת בהדרגה תוך כדי ערבוב מהיר (השוואת טמפרטורות כמו בסרטון)
  • מסננים את התערובת.
  • מוציאים את התחתית מהמקפיא, מסדרים את הקינדרים ושופכים מעל את תערובת הברולה.
  • מכניסים בזהירות לתנור, על חום של 150 מעלות למשך 30 דקות אפייה.
  • לאחר האפייה מקררים את הטארט במקרר 4 שעות , חותכים, מוסיפים כפית סוכר לכל חתיכה ושורפים עם ברנר.
  • אם אין לכם ברנר - אפשר להקפיא את הטארט היטב (4 שעות), להוסיף סוכר, ולחמם תנור על מצב גריל בחום הכי גבוהה בתנור, ואז להכניס את הטארט ל-2 דקות (שימו עין שלא ישרף מידי!)
  • לשמור במקרר עד 5 ימים או במקפיא עד שבועיים. מומלץ לשמור תמיד במקפיא וכל פעם שרוצים לאכול - להוציא חתיכה ולשרוף.

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.