Go Back

עוגת תפוחים ביתית ומהממת ביותר

עוגת תפוחים בחושה, טעימה ומפנקת שמכינים בקלות ומתמכרים בקלות רבה יותר!
ציון 4.41 על ידי 49 דירוגים

ציוד

תבנית 24

המצרכים

  • 4 תפוחים גדולים
  • 1 ½ כוסות קמח מנופה
  • 1 ½ כפיות אבקת אפייה
  • 1 כוס סוכר
  • 3 ביצים L
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כף קינמון
  • 2 כפות סוכר חום
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס שמן

אופן ההכנה

  • מחממים מראש תנור ל-180 מעלות.
  • מקלפים את התפוחים ומגלענים, ואז חותכים אותם לקוביות ומפזרים מעליהם כף לימון, קינמון, וסוכר חום. מערבבים ושמים בצד.
  • בקערה מערבלים את הביצים (להוסיף בהדרגה כל פעם אחת), ואז מוסיפים את השמן, קמח, אבקת אפייה, וכוס סוכר, וממשיכים לערבל. לבסוף מוסיפים את התפוחים עם הקינמון וסוכר חום, ומערבבים היטב עם כף.
  • מי שאוהב, אפשר לגרד את התפוחים במגרדת, לסחוט, ואז להוסיף לבלילה.
  • משמנים תבנית גודל 24, ומוזגים את הבלילה פנימה, ומכניסים לאפייה של 50-60 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.