מחממים מראש תנור ל-180 מעלות.
מקלפים את התפוחים ומגלענים, ואז חותכים אותם לקוביות ומפזרים מעליהם כף לימון, קינמון, וסוכר חום. מערבבים ושמים בצד.
בקערה מערבלים את הביצים (להוסיף בהדרגה כל פעם אחת), ואז מוסיפים את השמן, קמח, אבקת אפייה, וכוס סוכר, וממשיכים לערבל. לבסוף מוסיפים את התפוחים עם הקינמון וסוכר חום, ומערבבים היטב עם כף.
מי שאוהב, אפשר לגרד את התפוחים במגרדת, לסחוט, ואז להוסיף לבלילה.
משמנים תבנית גודל 24, ומוזגים את הבלילה פנימה, ומכניסים לאפייה של 50-60 דקות.