Go Back
עוגת תפוזים

עוגת תפוזים פשוטה וטעימה

מרקם מיוחד עם טעם נדיר
עדיין אין דירוגים
באדיבות: רונית פרץ

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה

המצרכים

  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 2 ½ כוסות קמח רגיל
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי
  • 1 כפית גרידת לימון

אופן ההכנה

  • מקציפים את החלבונים ובהדרגה מוסיפים אליהם את הסוכר, סוכר וניל, חלמונים, שמן, מיץ תפוזים, וגרידת לימון.
  • לאחר מכן, בקערה נפרדת מנפים את הקמח ואבקת האפייה ואז מוסיפים אותם בתנועות קיפול לקערת החלבונים שהקצפנו.
  • משמנים תבנית, ומכניסים לאפייה רגילה בתנור מחומם מראש על 170 מעלות למשך 50 דקות אפייה בערך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.