|

עוגת תפוזים פשוטה וטעימה

מרקם מיוחד עם טעם נדיר
בהשראת: רונית פרץ
עדיין אין דירוגים
עוגת תפוזים

על הפשטות לא מוותרים. תכירו את המתכון החדש לעוגות התפוזים שתמצאו את עצמכם מכינים באופן קבוע כל שבוע!

עוגת תפוזים פשוטה וטעימה שתמיד יוצאות אוורירית ונימוחה עם מרקם חלומי ומיוחד המשתדך לטעם נדיר השולח תענוג לאורך כל הגוף.

עוגה הכי פשוטה וקלה להכנה שיש שאף פעם לא מתפשרת על הטעם. איך שריח התפוזים מתמזג עם הטעמים של בית, תמצאו את עצמכם מכורים!

מתכון באדיבות: רונית פרץ

ספר המתכונים של רונית פרץ

 

עוגת תפוזים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת תפוזים

עוגת תפוזים פשוטה וטעימה

מרקם מיוחד עם טעם נדיר
עדיין אין דירוגים
לדרג
באדיבות: רונית פרץ

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה

המצרכים

  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 2 ½ כוסות קמח רגיל
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי
  • 1 כפית גרידת לימון

אופן ההכנה

  • מקציפים את החלבונים ובהדרגה מוסיפים אליהם את הסוכר, סוכר וניל, חלמונים, שמן, מיץ תפוזים, וגרידת לימון.
  • לאחר מכן, בקערה נפרדת מנפים את הקמח ואבקת האפייה ואז מוסיפים אותם בתנועות קיפול לקערת החלבונים שהקצפנו.
  • משמנים תבנית, ומכניסים לאפייה רגילה בתנור מחומם מראש על 170 מעלות למשך 50 דקות אפייה בערך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
עוגת תפוזים


שאלות נפוצות: עוגת תפוזים 

מה אפשר במקום מיץ תפוז כאשר כרגע לא העונה?
אפשר גם מיץ טבעי מבקבוק.
אפשר לעשות בתבנית עגולה הנמוכה?
היא תגלוש, רצוי בתבנית גבוהה.
איך הופכים את העוגה?
אני הפכתי בשיטה הפשוטה – המתנתי שהעוגה תתקרר לאחר האפייה שיחררתי עם סכין את הדפנות הנחתי צלחת והפכתי.

מה חושבים על: עוגת תפוזים

עוגת תפוזים
מוריה ארביל: "גם לי יצא מוצלח!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות פירותמושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור:עוגת תפוזים פשוטה וטעימה – רונית פרץ

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?