מפרידים את הביצים, ובקערת המיקסר מקציפים את ה-4 חלבונים לבד לכמה שניות עד להופעת בועות לבנות, ואז מוסיפים את הסוכר ומקציפים לקצף יציב.
לאחר מכן מוסיפים את החלמונים ומקציפים לכמה שניות, ואז מוסיפים את הקוקוס ולקפל לתערובת בעדינות, כדי לשמור על אווריריות ונפח.
לצקת את התערובת לתבנית עגולה. מכניסים לאפייה רגילה בתנור מחומם על 180 מעלות למשך 30-40 דקות בערך. עד שהיא שחומה ויציבה.
מצננים ואז מורידים בעזרת סכין 1 ס"מ מהחלק העליון של העוגה ומפוררים לפירורים. זה בסדר אם זה מתפרק כי הכוונה לאסוף את כל פירורי הקוקוס ולהניח בצד.
על העוגה מורחים ריבה מאיזה סוג שאוהבים, ואז את פירורי הקוקוס שהנחנו בצד, מפזרים מעל לריבה.