Go Back
מתכון לצלי בשר ברוטב

מתכון לצלי בשר ברוטב

תלקקו את האצבעות!
ציון 4.47 על ידי 13 דירוגים
באדיבות: אורה ארגוב

המצרכים

  • 1 קילוגרם בשר שריר הזרוע מספר 8
  • 4 יחידות בצלים גדולים
  • 5 כפות שמן
  • 2 כוסות ציר בשר מסונן או מים
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף כרכום
  • 1 קורט פפריקה
  • 1 שקית רוטב צלי מוכן

אופן ההכנה

  • מבשלים את הבשר בסיר לחץ כשעה או בסיר על הגז לאורך זמן ממושך יותר עד לקבלת רכות
  • שמים במים מלח, מעט כרכום, פלפל שחור גרוס, ובצל אחד מחולק
  • כשזה מוכן מסננים נוזלים ומשתמשים בזה
  • לוקחים סיר עם 4 בצלים קצוצים ו-5 כפות שמן, וחותכים בשר לפרוסות. מניחים על הבצל השקוף, וממשיכים לטגן
  • שמים מסיר הבשר כ-2 כוסות מים, מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס, כף כרכום, נגיעת פפריקה, ומבשלים על אש קטנה בערך עוד שעה
  • לוקחים רוטב צ'ילי של אוסם עם חצי כוס מים ומערבבים, ואז שופכים מעל לעוד 5 דקות וזה מוכן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.