מבשלים את הבשר בסיר לחץ כשעה או בסיר על הגז לאורך זמן ממושך יותר עד לקבלת רכות
שמים במים מלח, מעט כרכום, פלפל שחור גרוס, ובצל אחד מחולק
כשזה מוכן מסננים נוזלים ומשתמשים בזה
לוקחים סיר עם 4 בצלים קצוצים ו-5 כפות שמן, וחותכים בשר לפרוסות. מניחים על הבצל השקוף, וממשיכים לטגן
שמים מסיר הבשר כ-2 כוסות מים, מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס, כף כרכום, נגיעת פפריקה, ומבשלים על אש קטנה בערך עוד שעה
לוקחים רוטב צ'ילי של אוסם עם חצי כוס מים ומערבבים, ואז שופכים מעל לעוד 5 דקות וזה מוכן.