מתחילים בערבוב כל החומרים למילוי יחד היטב.
פותחים את הבצק וחותכים מלבן באורך שרוצים, נמלא באמצע 2 פסים של מילוי בנדיבות לאורך כל המלבן.
משני הצדדים חותכים פסיך לאורך כל המלבן, ונתחיל להעביר מעל הגבינה פעם מצד ימין ופעם מצד שמאל עד הסוף.
נעביר למגש מרופד בנייר אפייה ונמרח מעל ביצה ושומשום. נכניס לאפייה לתנור שחומם מראש על 180 מעלות טורבו ונאפה עד להזהבה יפה מכל הכיוונים.
בזמן שהעוגה באפייה, מכינים את הסירופ על ידי בישול כל החומרים יחד על הגז, עד הסמכה.
מיד לאחר אפייה מרטיבים עם הסירופ, ואז נותנים קירור קצת. לאחר מכן מעבירים לכלי אחסון.
שומרים בקירור.
אפשר להכין שני פסי גבינה, או להכין פס אחד ובשאר הבצק ומילוי להכין גביניות.