Go Back
צ'יפס מתנפח

צ'יפס מתנפח של פעם

צ'יפס מתנפח כמו של פעם! קל להכנה, ממכר ומושלם להגשה בתור תוספת ונשנוש!
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

מידה: כוס חד פעמית קרה
סיר לטיגון

המצרכים

  • 2 תפוחי אדמה (מקולפים וחתוכים לפרוסות דקות)
  • 2 כפיות מלח
  • 3 כפות קמח
  • ½ כוס מים
  • ½ שקית אבקת אפייה (5 גרם)
  • 1 ביצה
  • כורכום (קורט)

אופן ההכנה

  • קודם נשרה במים עם כפית מלח את התפוחי אדמה למשך חצי שעה.
  • בקערה נשים את הקמח, חצי כוס מים ( מתחילים עם רבע כוס ומוסיפים עד שיהיה סמיכות של טחינה), אבקת אפייה, ביצה, כפית מלח, וכורכום - נערבב לתערובת כמו של טחינה.
  • נותנים מנוחה של חצי שעה לתערובת.
  • ננגב את תפוחי האדמה מהמים וטובלים בבלילה ואז נטגן בשמן עמוק.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.