צ'יפס מתנפח כמו של פעם! קל להכנה, ממכר ומושלם להגשה בתור תוספת ונשנוש!
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: מלי מאירוב
ציוד
מידה: כוס חד פעמית קרה
סיר לטיגון
Advertisements
המצרכים
2תפוחי אדמה (מקולפים וחתוכים לפרוסות דקות)
2כפיותמלח
3כפות קמח
½כוס מים
½שקית אבקת אפייה(5 גרם)
1ביצה
כורכום(קורט)
Advertisements
אופן ההכנה
קודם נשרה במים עם כפית מלח את התפוחי אדמה למשך חצי שעה.
בקערה נשים את הקמח, חצי כוס מים ( מתחילים עם רבע כוס ומוסיפים עד שיהיה סמיכות של טחינה), אבקת אפייה, ביצה, כפית מלח, וכורכום - נערבב לתערובת כמו של טחינה.
נותנים מנוחה של חצי שעה לתערובת.
ננגב את תפוחי האדמה מהמים וטובלים בבלילה ואז נטגן בשמן עמוק.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.