Go Back
עוגת תמרים ואגוזים ב-2 דקות - חני קונאשוילי

עוגת תמרים ואגוזים ב-2 דקות

עוגה רכה ועסיסית בהכנה קלה
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: חני קונאשוילי

ציוד

כוס חד פעמית חמה
תבנית: 2 תבניות אינגליש קייק גדולות או 3 קטנות יותר

המצרכים

  • 3 ביצים L
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 סוכר וניל
  • ¾ מיכל ממרח תמרים (כ 300 גרם)
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 כפית סודה לשתיה.
  • 1 כפית קינמון
  • 2 ½ כוסות קמח
  • 1 ¼ כוסות במים רותחים
  • אגוזי מלך

אופן ההכנה

  • מתחילים בערבוב יחד בלי מיקסר את הביצים, כוס סוכר, כוס שמן, סוכר וניל, וממרח התמרים.
  • לאחר ערבוב, מוסיפים את אבקת האפייה, סודה, קינמון, והקמח. מערבבים היטב.
  • כעת לוקחים כוס מים רותחים ולשים תיון לחצי דקה. שופכים לתערובת העוגה ומערבבים היטב, ואז מוסיפים עוד רבע כוס מים רותחים.
  • משמנים את התבניות ושופכים את התערובת לתוכם.
  • שמים לאפייה על 170 מעלות. אחרי 5 דקות אפייה, פותחים ומוציאים מעט את העוגה ומפזרים אגוזי מלך למעלה, ואז מחזירים לעוד 35 דקות בערך.
  • שומרים בכלי אטום.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.