מתחילים בערבוב יחד בלי מיקסר את הביצים, כוס סוכר, כוס שמן, סוכר וניל, וממרח התמרים.
לאחר ערבוב, מוסיפים את אבקת האפייה, סודה, קינמון, והקמח. מערבבים היטב.
כעת לוקחים כוס מים רותחים ולשים תיון לחצי דקה. שופכים לתערובת העוגה ומערבבים היטב, ואז מוסיפים עוד רבע כוס מים רותחים.
משמנים את התבניות ושופכים את התערובת לתוכם.
שמים לאפייה על 170 מעלות. אחרי 5 דקות אפייה, פותחים ומוציאים מעט את העוגה ומפזרים אגוזי מלך למעלה, ואז מחזירים לעוד 35 דקות בערך.
שומרים בכלי אטום.