מכניסים לקערה גדולה את הטורינה, כוס סוכר, חלמונים, תמצית וניל, ומלח. בוחשים עד שמתקבלת תערובת קרמית
לאחר מכן מוסיפים בהדרגה את הקמח שמעורבב עם אבקת אפייה, ומיץ התפוזים. וממשיכים לבחוש עד שמקבלים תערובת חלקה
מקציפים לקצף גמיש 5 חלבונים עם חצי כוס סוכר בהדרגה.
מוסיפים את הקצף לתערובת בתנועות קיפול/עטיפה.
כעת לוקחים 4 כפות מהתערובת הלבנה לקערה קטנה ראשונה, ומוסיפים קקאו. מערבבים לקבלת צבע חום, ואז מעבירים לשקית זילוף
לוקחים שוב פעם 3 כפות מהתערובת הלבנה ומוסיפים לקערה קטנה שנייה, מוסיפים קקאו עד לקבלת צבע חום כהה כהה, ואז מעבירים לשקית זילוף.
משמנים את התבנית עם מרגרינה. משאירים את התערובת שנמצאות בשקיות הזילוף בשביל לזלף על העוגה לפני הכנסתה לתנור.
מזלפים בדפנות התבנית עגולים חום בהיר, ומסביבם מזלפים מהתערובת הכהה כהה, וכך להמשיך לזלף גם על תחתית התבנית.
יוצקים את התערובת הלבנה לתוך התבנית, ומעליה יוצרים עיגולים כמו קודם (בצבעי נמר)
בתחילת ההכנה, להטיח את התבנית פעמיים על השיש. ,ולאפות בחום 170 מעלות.