נשים במיקסר ביצה בנוסף לחלמון אחד, עם 100 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות שמוציאים מהמקרר חצי שעה לפני.
נוסיף גם רבע כוס סוכר ושליש כוס חלב ונערבל במיקסר למשך 2 דקות.
נוסיף 3 כוסות קמח, כף שטוחה של שמרים יבשים, ואז מערבבים במיקסר ל-7 דקות - עד שהבצק מתנתק מהדפנות.
מחלקים את הבצק לשניים ומשטחים עם הידיים למלבן, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
מוציאים ומרדדים כל חלק, ואז ממלאים במלית.
מניחים בתבנית חצי שעה ואז מורחים את הביצה 3 פעמים במשך החצי שעה מנוחה בתבנית.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 190 מעלות, עד הזהבה.