מערבלים את כל חומרי הבצק חוץ מהחמאה למשך כחמש דקות, לאחר מכן מוסיפים את החמאה הרכה בהדרגה וללוש עוד 5 דקות, הבצק דביק ממש וזה בסדר!
מעבירים לקערה ואז שמים למקרר להתפחה של שעתיים.
לאחר מכן מחלקים לכדורים במשקל 40 גרם ושמים להתפחה כשעה וחצי. אחרי זאת לטגן!
לקרם וניל: לקערה נוסיף 4 חלמונים עם רבע כוס חלב קר ו-50 גרם קורנפלור, וטורפים עד חלק.
בינתיים בסיר שמים 2 כוסות חלב, 80 גרם סוכר, 20 גרם סוכר וניל. מחממים אך לא להרתיח.
לעשות השוואת טמפ' בין החלב החם לחלמונים כלומר מכניסים מעט חלב כל פעם ולטרוף, נעביר את כל תכולת החלמונים לסיר שוב וטורפים במרץ עד שמסמיך ומעבירים למקרר עד צינון מלא.
כאשר הקרם מתקרר לשים במיקסר עם וו גיטרה עד שהתערובת חלקה ואליה מקפלים חצי מיכל שמנת מתוקה שהקצפנו.
למלא את הסופגניות