נכניס לקערה נשים חצי קילו בשר צלעות טחון מעורבב עם שפונדרה או כבש (רק מי שאוהב).
נוסיף צרור פטרוזיליה קצוצה 4 עלים של בצל ירוק קצוצים בצל לבן קצוץ חצי פלפל חריף (לא חובה) כפית פלפל שחור כפית מלח ומי שאוהב חצי כפית קינמון רבע כוס סודה מוגזת 2 כפות שמן זית ונערבב הכל 5 דקות - נכסה ונכניס למקרר.
ניקח 3 פלפלים צבעוניים נחתוך רצועות גסות.
נחתוך חציל אחד קטן לרצועות לא עבות מדיי.
נחתוך 3 בצלים גס ונניח הכל על ניר אפיה.
נפזר שמן זית בנדיבות ומלח ונכניס לתנור לחום 230 עד שנצרבים מעט.
נוציא את תערובת הבשר מהמקרר נעשה כדורים.
נצרוב על מחבת פסים רק לסגירה לא שממש התבשל בפנים.
נסדר את הירקות בסיר או תבנית שמתאימה לתנור מעל נניח את הקבבים - לסדר יפה את הסיר.
ניקח 2 עגבניות לחתוך ל 4 או לקחת 10 עגבניות שרי ונפזר בין הקבבים .
נכסה עם נייר כסף ונכניס לתנור על חום של 200 מעלות עשר דקות.
נוציא נייר ונאפה עוד עשר דקות נפזר פטרוזיליה קצוצה ואפשר לזלף טחינה ולאכול .