Go Back
מתכון קציצות ירק

קציצות ירק עם טוויס

מתכון מעולה בהכנה קלה
ציון 4.20 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: פרח גבסו

ציוד

20 קציצות

המצרכים

  • 2 קישואים (קלופים מגורדים בפומפייה גסה)
  • 1 בצל גדול (מגורד בפומפיה גסה)
  • 3 גזרים (רכים מגורדים)
  • 3 תפוחי אדמה (רכים ומגורדים)
  • 2 ביצים (L)
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
  • ½ כוס פרורי לחם (המידה היא בערך ולכן רצוי להוסיף במידה והתערובת דלילה)
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כף כמון
  • 1 כפית פלפל שחור
  • מלח (לפי הצורך)

אופן ההכנה

  • להרתיח את הגזרים ותפוחי האדמה לריכוך חלקי.
  • לגרד את כל הירקות עם פומפייה גסה
  • להעביר לקערה ולהוסיף את שאר המצרכים.
  • לערבב היטב ולתקן טעמים.
  • לחמם מחבת עם שמן לא עמוק,
  • לטגן להשחמה יפה משתי הצדדים..
  • להעביר לרשת או לנייר סופג.

הערות וטיפים

הטוויסט במתכון שלי להרתיח את הגזר והתפוחי האדמה לעשר דקות לפני שמגרדים בפומפייה כך נחסוך את כל הנוזלים לפני הטיגון וגם נקבל קציצת ירק מושלמת בטעמה!!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.