בקערת המיקסר נערבב את כל המצרכים היבשים: קמח שמרים סוכר אבקת אפיה ומלח.
נוסיף את כוס המים הפושרים עם כף דבש.
נוסיף את הביצים והשמן ונתחיל ללוש.
נתחיל לישה על מהירות נמוכה ונוסיף כוס מיץ תפוזים.
נמשיך ללוש על מהירות גבוה ובמידת הצורך נוסיף כל פעם מים עד שהבצק מתאחד ונפרד מדפנות הקערה.
נלוש למשך עשר דקות.
נוציא את הבצק לקערה משומנת מעט (הבצק יוצא דביק וזה בסדר).
נתפיח את הבצק לשעה.
אחרי ההתפחה נלוש שוב את הבצק לעוד עשר דקות.
אחרי ההתפחה נחלק את הבצק למספר כדורים שווים (תלוי כמה רצועות את רוצה).
על משטח מקומח מעט נרדד כל כדור לעלה דק ונגלגל לרצועה בגודל המתאים.
נקלע מהרצועות חלות או לחמניות (לי יצא 4 חלות בגודל בנוני).
נניח את החלות בתבנית התנור מרופדת בנייר אפיה.
נכניס לתא אדים (נכניס לתנור קערה עם מים רותחים ומעליה את קערת הבצק).
להתפחה של חצי שעה או עד להכפלת הנפח.
אחרי שהבצק הכפיל את נפחו נבריש בביצה טרופה עם מעט מים מלח וכפית סוכר.
נחמם תנור על 200 מעלות אפיה ואפי למשך עשרים וחמש דקות או עד להשחמה יפה.
אחרי האפייה הברישי את החלות בכף דבש מעורבב עם כף מים.
נכסה במגבת נקיה.