להוסיף את כל מרכיבים הבצק לקערה אחת
ללוש את הבצק למשך כמה דקות עד לאיחוד החומרים
מניחים את הבצק מעל למשטח מקומח, וללוש עד שמקבלים בצק רך ובלי בלוטות (לוקח פחות מ-10 דקות)
מגללים את הבצק לרולדה ואז חותכים אותה ל-5 חלקים שווים ומגלגלים כל חלק לכדור
קוצצים את התרד ובצל, מוסיפים אותם לאותה קערה ומערבבים היטב. אפשר לתבל איך שאוהבים פה.
בקערה נפרדת מועכים את הגבינה מלוחה, ואז מוסיפים את הגבינת מוצרלה/צהובה ומערבבים יחד.
מקמחים משטח עבודה שוב, ומשטחים כל כדור עם מערוך.
מוסיפים את התורד ומעליו את הגבינות לפינה של עיגול הבצק.
סוגרים את הבצק לחצי עיגול, ואז משטחים קצת עם הידיים.
משמנים מחבת עם ספריי שמן (או קצת שמן רגיל) ומטגנים כל גוזלמה עד שנהיים שחומים קצת. בערך שתי דקות לכל צד
טיפ: ככל שהגוזלמה יותר דקה, ככל שהיא יותר טעימה! לחווית טעמים טובה יותר מומלץ להשתמש בשמן זית או חמאה