נוריד את העור ונשרה עם מעט מלח ולימון לחצי שעה ונשטוף היטב.
בקערה נכניס את כל הרטבים והתבלינים ונערבב היטב (חוץ מהכוסברה והפטרוזליה).
נוסיף פנימה את הדגים ונעטוף כל חתיכה עם הרוטב ונשאיר אותם שם.
נכסה עם ניילון נצמד ונכניס למקרר לחצי שעה עד שעה לספיגת טעמים.
נעביר את הדגים לתבנית אפיה חד פעמי ונמזוג מעל את הרוטב.
נפזר מעל כוסברה ופטרוזיליה קצוצים.
נכניס לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות (רצוי טורבו) ונאפה כעשרים דקות עד שהדג אפוי והרוטב מצטמצם - לא לכסות את התבנית.
מומלץ לאחר עשר דקות של אפיה לקחת מהרוטב שבתבנית ולמזוג מעל הדג כך שהטעמים יספגו מכל הכיוונים.