להכניס לקערה את הקמחים הסוכר והשמרים הזיתים ולערבב .
להוסיף נוזלים בהדרגה ואז את הביצה הנטורינה וללוש היטב.
להוסיף את המלח לאחד לגוש גמיש וחלק ולמרוח שמן או נטורינה מומסת ולהתפיח לשעה .
לאחר שעה לחלק את הבצק ל6-8 כיכרות.
ליצור צורה ולטבול במים להעביר לתבנית עם נייר אפייה .
לפזר סובין חיטה שומשום שחור וקוואקר אפשר גם גרעיני חמניה או דלעת .
לגלגל בעדינות ואז לחרוץ עם סכין לכסות היטב עם ניילון ענק שהניילון משומן ולהתפיח לשעה ורבע.
לאחר שעה ורבע לחמם תנור ל200 מעלות ללא טורבו .
בתחתית התנור לשים תבנית עם קוביות קרח האדים גורמים ללחם להיות קראסט ורך מבפנים .
לאחר שזה מוכן להפוך על הבטן ולחכות בסבלנות עד שזה מתקרר.