Go Back

פרגיות בתנור עסיסיות מושלם לשישי

מתכון מעולה לארוחה חגיגית
ציון 3.95 על ידי 17 דירוגים
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

סיר רחב שמתאים לתנור

המצרכים

  • 8 סטייק פרגית
  • 1 כף טריאקי
  • 1 כף סילאן
  • 1 כף צ'ילי
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף תבלין שווארמה
  • ½ כפית צ'ילי גרוס
  • ¼ כוס שמן
  • 2 בצלים
  • 1 סלסלת פטריות ( 250 גרם)
  • 1 שקית ערמונים (אופציונלי)
  • פטרוזליה קצוצה

אופן ההכנה

  • נחתוך את הפרגיות לרצועות.
  • נערבב בקערה את התבלינים עם השמן.
  • נכניס את הפרגיות לקערה ונעסה היטב.
  • נטגן במחבת את הבצלים לאחר שמזהיבים נוסיף את הפטריות והערמונים למי שאוהב למשך 3 דקות.
  • נעביר את הפרגיות לכלי שמתאים לתנור ומעל נפזר אץ הבצלים והפטריות.
  • נכניס לתנור שחומם מראש על חום של 190 מעלות מכוסה בנייר כסף לשך 40 דקות.
  • נסיר את הנייר כסף ונוריד ל160 מעלות ונמשיך לאפות למשך 20 דקות.
  • מידי פעם נשקה את התבשיל ברוטב.
  • לסיום נפזר פטרוזליה קצוצה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.