נחתוך את הפרגיות לרצועות.
נערבב בקערה את התבלינים עם השמן.
נכניס את הפרגיות לקערה ונעסה היטב.
נטגן במחבת את הבצלים לאחר שמזהיבים נוסיף את הפטריות והערמונים למי שאוהב למשך 3 דקות.
נעביר את הפרגיות לכלי שמתאים לתנור ומעל נפזר אץ הבצלים והפטריות.
נכניס לתנור שחומם מראש על חום של 190 מעלות מכוסה בנייר כסף לשך 40 דקות.
נסיר את הנייר כסף ונוריד ל160 מעלות ונמשיך לאפות למשך 20 דקות.
מידי פעם נשקה את התבשיל ברוטב.
לסיום נפזר פטרוזליה קצוצה.