בסיר רחב נמזוג את השמן ונטגן את השום עם פלפל חריף והגמבה.
נוסיף את הרסק עגבניות ועגבניה מגורדת.
נתבל בפפריקה, כורכום, פלפל שחור, מלח.
נכניס את התפוחי אדמה והזיתים.
נערבב ונמלא במים רותחים עד שיתכסו התפוחי אדמה.
נבשל 20 דקות על אש נמוגה.
נקרוץ את העיסה לקציצות ונטגן במחבת עם שמן דקה מכל צד לסגירה.
נוסיף את הקציצות לסיר עם הרוטב נסדר יפה ונבשל עוד 20 דקות על אש נמוכה.
ניתן להוסיף מים ולהכניס לתנור על חום של 150 מעלות 20 דקות עם מכסה, להוריד ל 120 מעלות לעוד 15 דקות ללא מכסה.