נשים את כל המרכיבים היבשים לבצק בקערה ונערבב עם כף
לאחר מכן מוסיפים את כל המרכיבים הרטובים לבצק, ומתחילים ללוש באמצעות הידיים
ממשיכים ללוש עד לקבלת בצק רך, אחיד ומעט דביק
מכסים את הקערה בניילון או מגבת, ונותנים לבצק לתפוח בטמרטורת חדר למשך שעה לפחות.
לאחר שעה, מקמחים משטח עבודה, ושמים את הבצק עליו. ללוש את הבצק לכמה דקות ואז להחזיר לקערה.
מכסים שוב את הקערה ונותנים עוד התפחה לבצק למשך שעה. לאחד שנגמר הזמן שמים את הבצק למשטח העבודה המקומח.
ללוש מעט את הבצק ואז לחתוך ל-4 כדורים שווים
עם מערוך משטחים את הכדור הראשון לעובי חצי ס"מ בערך. ואז חותכים למשולשים עם כמו של פיצה.
חותכים חריץ קטן בבסיס של כל משולש, ואז מוסיפים קובייה של שוקולד או חמאה או אגוזים. אפשר גם להוסיף כל דבר אחר שתרצו או פשוט להשאיר את זה ריק.
מתחילים לגלגל את המשולשים לצורת סהרונים. וחוזרים על אותם שלבים עבור כל הבצק.
מכניסים למגד אפייה המרופד בנייר אפייה, עם מרחק הגיוני בין כל קרואסון.
מחממים תנור ל-180 מעלות, ומכניסים לאפייה עד להזהבה. לשים לב לא לשרוף. אין צורך להבריש בביצה