Go Back
מתכון תבשיל עוף

תבשיל עוף עם סלק ירוק

מתכון קליל לארוחה מלאה וטעימה
ציון 1 על ידי דירוג אחד
באדיבות: אורה ארגוב

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית
סיר

המצרכים

  • 5 חלקי עוף
  • 1 עד 2 חבילות סלק ירוק מנגולד תלוי בגודל
  • 5 שיני שום
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 כף כמון (1/4 כפית פילפל שחור גרוס)
  • ¼ כפית מלח
  • 1 כף מרק בצל או עוף
  • 1 כף הריונית פפריקה מתוקה אפשר חריפה
  • מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה

  • נקלוף את עליי הסלק ונחתוך ונוסיף כמה עלים קצוצים.
  • נטגן את השום החתוך עם 4 כפות שמן.
  • נוסיף את חלקי העוף ונכסה את הסיר ל 2 דקות.
  • נרתיח את הגבעולים ומעט עלים קצוצים גס בסיר ניפרד ל 7 דקות נסנן ונוסיף לחלקי העוף.
  • נוסיף 2 כוסות מים ונתבל במלח פפריקה פלפל שחור רסק עגבניות מהול עם מעט מים, כמון ומרק עוף.
  • נבשל על להבה נמוכה כ 1/2 שעה ואז נוסיף את המיץ לימון עד גמר הנוזלים לעוד 5 דקות נשאיר מעט רוטב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.