Go Back
מתכון פשטידת סלק

פשטידת סלק מיוחדת וחגיגית

פשטידה מעולה ובריאה בהכנה קלה
ציון 4.80 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: אבי שריד

ציוד

תבנית עגולה
מחבת

המצרכים

  • 2 חבילות סלק
  • 2 בצלים גדולים
  • 1 חבילת בצל ירוק
  • 1 כפית זעתר יבש
  • 3 שיני שום
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (מעט)

אופן ההכנה

  • נפריד שתי חבילות סלק את העלים מהגבעולים.
  • את העלים נשטוף היטב עם מלח וסבון, ואת הגבעולים נרתיח ל5 דקות.
  • נייבש היטב ונחתוך קטן קטן.
  • נטגן שתי בצלים גדולים ובהמשך נוסיף חבילת בצל ירוק, נוסיף כפית זעתר יבש ל 30 שניות ונכבה את האש .
  • את הכל יחד עם השמן נוסיף לסלק החתוך, נכתוש 3 שיני שום ונוסיף לסלק.
  • נוסיף שתי ביצים ושתי כפות קמח , מלח ופלפל.
  • נשמן תבנית עגולה ונניח את כל המילוי.
  • נחמם תנור ל180 מעלות ונכניס את התבנית ל35-40 דקות .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.