נפריד שתי חבילות סלק את העלים מהגבעולים.
את העלים נשטוף היטב עם מלח וסבון, ואת הגבעולים נרתיח ל5 דקות.
נייבש היטב ונחתוך קטן קטן.
נטגן שתי בצלים גדולים ובהמשך נוסיף חבילת בצל ירוק, נוסיף כפית זעתר יבש ל 30 שניות ונכבה את האש .
את הכל יחד עם השמן נוסיף לסלק החתוך, נכתוש 3 שיני שום ונוסיף לסלק.
נוסיף שתי ביצים ושתי כפות קמח , מלח ופלפל.
נשמן תבנית עגולה ונניח את כל המילוי.
נחמם תנור ל180 מעלות ונכניס את התבנית ל35-40 דקות .