Go Back
תבשיל חזה עוף

תבשיל חזה עוף ופתיתים בסיר אחד ומיוחד

יציף את הבית בניחוח מעורר תיאבון למנה מושקעת ויפהפייה בהכנה קלה
ציון 3.30 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: ליטל אשואל

המצרכים

  • 3 חתיכות חזה עוף גדולות חתוכות לקוביות בינוניות
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות בינוניות
  • 4 שיני שום פרוסות
  • 2 פלפל אדום חתוך לקוביות בינוניות
  • 1 בטטה בינונית חתוכה לקוביות בינונית
  • 2 גזרים בינוניים מגורדים בפומפייה גס
  • 1 כף גדושה גריל עוף
  • 1 כף גדושה שום גבישי
  • ½ כף תבלין שווארמה (כן, כן)
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 כוסות פתיתים בצורת אורז
  • 3 כוסות מים רותחים
  • חופן פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

  • בסוטאז' רחבה שמים שמן זית, מתחילים בטיגון הבצל להשחמה קלה. מוסיפים את קוביות חזה העוף ומטגנים מכל הצדדים עד שמקבל קרום לבן. מוסיפים שום, פלפל אדום, בטטה וגזר ומערבבים.
  • מטגנים כרבע שעה כאשר כל חמש דק' נותנים ערבוב קל כדי שהירקות וחזה העוף יצלו יחד היטב. מוסיפים את התבלינים המלח והפלפל השחור ומערבבים. מוסיפים את הפתיתים ומערבבים.
  • מוסיפים את המים ומכסים. נותנים לרתוח. מכבים את הגז ומעבירים לתנור על 170 מעלות למשך כ30 דקות. מוציאים מהתנור ומוסיפים פטרוזיליה קצוצה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.