לפני שמתחילים בהכנה בשעה, מוציאים את החמאה מהמקרר ושמים בטמפרטורת חדר.
לאחר שהחמאה התרככה, מוסיפים סוכר וקמח לקערה גדולה ומערבבים עם כף.
לאחר מכן מוסיפים את החמאה שחתכנו לקוביות לתוך הקערה
ללוש את הבצק בידיים עד שמקבלים בצק רך אך מפורר.
להוסיף באיטיות את השקדים הפרוסים וטחונים, אבקת אפייה, מלח וסוכר וניל. מערבבים עם כף או מרית.
לאחר שמקבלים תערובת אחידה, מוסיפים את הביצים ומים
מתחילים ללוש בידיים עד שמקבלים בצק דביק אבל אחיד.
חותכים את הבצק לשני כדורים שווים, ומגלגלים כל כדור לרולדה בידיים על גבי נייר אפייה
מפזרים כמות טובה של סוכר חום על נייר האפייה באופן אחיד.
שמים את הרולדה ליד הסוכר החום, ומתחילים לגלגל מעל לסוכר עד שכל הרולדה מתכסה.
חוזרים על אותה פעולה עם הכדור בצק השני, ואז שמים את שניהם במקפיא למשך חצי שעה.
לאחר מכן, מוציאים את הבצק וחותכים לחתיכות דקות וקטנות עם סכין
מרפדים מגש בנייר אפייה ומסדרים את העוגיות מעל.
אופים למשך 10-15 דקות בחום של 160 מעלות עד שמקבלים צבע זהוב קצת.