אפשר כול סוג בשר נפרוס דק דק כשהבשר עוד טיפה קפוא לחתיכות מעט גסות אני הכנתי מבשר שריר הזרוע מיספר 8.
נטגן את הבשר עם מעט שמן ונתבל עם כפית תבלין שווארמה מעט מלח ופלפל שחור גרוס עד הזהבה.
נוסיף כוס של צנוברים שעברו חימום קל במחבת.
נסדר בסיר לפי הסדר תחתית תפוחי אדמה מטוגנת מעל שמים חצי כמות של תערובת האורז מעל את כול הבשר שעירבנו עם צנוברים.
נכסה בשארית תערובת האורז. נוסיף עוד 3 כפות שמן במרכז וכוס מים רותחים.
נניח על להבה נמוכה עם מכסה לבישול ל45 דקות.
נכבה ונצנן מעט ונהפוך לצלחת מעט גדולה מקוטר הסיר.