Go Back
עוגת תפוזים

עוגת תפוזים גבוהה ברמות

עוגה מושלמת שתמיד קוצרת תשואות ומחמאות בלי הפסקה
ציון 4.27 על ידי 23 דירוגים
סוג: עוגות

ציוד

סיר פלא 24 (או כל תבנית בנפח דומה)

המצרכים

  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כוס מיץ תפוזים מתפוזים טריים
  • ½ כוס שמן
  • גרידת תפוז (לא חובה)
  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה

אופן ההכנה

  • מפרידים את הביצים
  • מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב אך לא נוקשה.
  • חותכים את התפוזים לחצאים, ואז סוחטים אותם
  • אל תרימו את המכסה של הסוחט תפוזים כדי להימנע משאריות תפוזים בעוגה
  • חוזרים לחלמונים - מקציפים את החלמונים לקצף תפוח ואז מוסיפים את השמן בזרם דק
  • מוסיפים את יתר המצרכים אחד אחרי השני ומקציפים לאיחוד
  • מאחדים בין התערובות עד שמקבלים עיסה אחידה וחלקה
  • לשים את העיסה בסיר פלא לא משומן.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 165 מעלות למשך שעה, או עד שהקיסם יוצא יבש.
  • להפוך את סיר הפלא לתוך מגש. חותכים ומגישים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.