מפרידים את הביצים
מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב אך לא נוקשה.
חותכים את התפוזים לחצאים, ואז סוחטים אותם
אל תרימו את המכסה של הסוחט תפוזים כדי להימנע משאריות תפוזים בעוגה
חוזרים לחלמונים - מקציפים את החלמונים לקצף תפוח ואז מוסיפים את השמן בזרם דק
מוסיפים את יתר המצרכים אחד אחרי השני ומקציפים לאיחוד
מאחדים בין התערובות עד שמקבלים עיסה אחידה וחלקה
לשים את העיסה בסיר פלא לא משומן.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 165 מעלות למשך שעה, או עד שהקיסם יוצא יבש.
להפוך את סיר הפלא לתוך מגש. חותכים ומגישים