נשים בסיר סוכר חמאה דבש ושמנת מתוקה ומביאים לסף רתיחה.
נבשל כשתי דקות מוסיפים שקדים פרוסים נערבב נכבה ונצנן.
נעביר את הבצק שתפח לתבנית עגולה בקוטר 24 ונשטח טיפה עם הידיים.
נכסה בניילון נצמד ונתפיח שעה. הבצק צריך להגיע לחצי גובה התבנית.
נמרח מעל הבצק את כל כמות תערובת השקדים בעדינות כדי לא להפיל את הבצק.
נאפה על חום של 170 מעלות למשך 25-30 דקות.
זה מוכן כאשר כל השקדים קיבלו גוון עמוק משגע ולא נשארו חלקים לבנים שנראים לא אפויים.
נקרר את העוגה לגמרי וחוצים לשניים.